Фирма Мобифон БГ ЕООД е създадена през 2009 година в град Пловдив, като е тясно специализирана и занимаваща се с продажба и дистрибуция на мобилни устройства и аксесоари за тях.

Фирма Мобифон БГ ЕООД предлага на своите клиенти бързо и качествено гаранционно и извън гаранционно сервизно обслужване.

Фирма Мобифон БГ ЕООД, в периода 2011 – 2015 година, започва разрастването на своята магазинна мрежа в България с търговия на дребно и насочена към крайните клиенти, като освен магазина в град Пловдив, открива такива и в София, Стара Загора и Бургас.

Фирма Мобифон БГ ЕООД създава своят електронен магазин Mobifon.bg през 2016 година, който функционира и до днес.

Фирма Мобифон БГ ЕООД вече 13 години е лидер в своят бранш на територията на България. Опитът, натрупан през този дълъг период, е гаранция за бързо и качествено обслужване на всеки клиент. Доверието към нас през годините е доказателство за близост и общуване между търговец и клиент. То дава сигурността, която е необходима, за да бъдем винаги истински и открити и силата, която превръща уважението и грижата за всеки един човек в реално действие. В наше лице имате един добър приятел, на когото можете да разчитате винаги и по всяко време.

С нас мобилните комуникации никога не са били по достъпни за Вас – нашите бъдещи и настоящи клиенти.

Очакваме Ви!
Приятно пазаруване!